Gebedweek Sofa & zo 6-13 augustus

Op het evenemententerrein aan de Ballaststraat te Pelt organiseert gebedshuis Sofa&Zo een 24/7-gebedsweek. Het thema van dit jaar: Focus. We willen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat samenkomen om God te loven en te prijzen. De 1ste bidstonde begint ’s morgens om 9u30; de laatste bidstonde eindigt om 2u in de nacht. Tussenin is er een zeer gevarieerd programma voorzien waarover je alle informatie vindt op onze website www.sofaenzo.be

Waar: Evenemententerrein aan de Ballaststraat te Pelt (Overpelt) (volg de wegwijzers)

Vanaf: Zondag 6 augustus om 19u30

Tot: Zondag 13 augustus om 15u00

Programma:

Aan te bevelen: Zondag 13 augustus om 10u: gemeenschappelijke kerkdienst met viering van het avondmaal. Sommige kerken lieten ons al weten dat zij die zondag geen eigen viering zullen houden maar hun leden zullen oproepen om naar deze gezamenlijke dienst te gaan.

Voor de kinderen tussen de 3 en 12 jaar is er een “kinderdienst” voorzien.

Overnachting: Er is op wandelafstand een camping aanwezig nl. camping De Ballasthoeve. (www.ballasthoeve.be).

Drank en eten: In onze cafetaria wordt er koffie, thee en frisdrank aangeboden evenals belegde broodjes en dit aan zeer democratische prijzen. ’s Avonds steken we de friteuses aan en zijn er frieten, hamburgers e.d. te koop.

Financiën: Bezoek en deelname aan deze gebedsweek is gratis. Wel zal er iedere dag tijdens de aanbiddingsavond “Heaven Come” een collecte gehouden worden. Op die manier hopen we, samen met giften en sponsorgelden, de ruim 15.000 euro die deze gebedsweek zal kosten (ruwe raming) bij elkaar te halen. Je kan ons ook steunen op BE35 0012 1873 1137 met vermelding “gift 24/7-gebedsweek”

Meer info: 0475/40 88 54 – sus@sofaenzo.be