Een netwerk van gebed en eenheid in Brussel

Pray4brussels/Pray4BXL wil gebed mobiliseren en coördineren in en voor Brussel. Brussel is steeds meer een wereldstad, een internationaal knooppunt: de NAVO, de EU en vele internationale instellingen hebben hier hun hoofdkwartier. Het is een zeer strategische stad, maar ook een stad met heel veel geestelijke nood. Regelmatig komen internationale teams naar Brussel om te bidden, en we verwelkomen hen met open armen. Maar ook onder de vele Brusselse kerken willen we een platform creëren om gezamenlijk te bidden en elkaar daarin te versterken. We willen bewust linken en samenwerken met alle andere bestaande gebedsinitiatieven.

Brussels leidersgebed
Sinds maart 2013 is er, elke eerste maandagavond van de maand, (twee- of drietalig) gezamenlijk gebed voor Brusselse voorgangers en leiders.

Plaats: Brussels House of Prayer, Karel De Grotelaan 37, 1000 Brussel (dichtbij metro Schuman)
Wat? Om 18u30 eten we samen (voor het versterken van relaties), en om 19u30 bidden we samen. Indien mogelijk: graag verwittigen i.v.m. het eten: pray4brussels@scarlet.be of 0498/731748 (Ignace). Nodig ook andere leiders uit!

Brussels huis van gebed
Sinds 2012 is er een gebouw in Brussel dat beschikbaar is als Huis van Gebed, vlakbij het Berlaimont-gebouw in de Europese wijk. Het staat open voor alle bidders of gebedsgroepen die hier éénmaal of regelmatig willen komen bidden of aanbidden, 24u per dag.

Teamleiders: Roger en Rachel Verheul. Adres: Karel De Grotelaan 37, 1000 Brussel (vlakbij metro Schuman)
Om er te gaan bidden, contacteer: info@bhop.be
Website: www.bhop.be