Gebedsweek 12-19 januari 2020

Het is een goede en oude traditie van de Evangelische Alliantie om een nieuw jaar te beginnen met de internationale Gebedsweek: van 12 tot 19 januari is er een mooi uitgewerkt programma voorzien (dit jaar opgesteld door de Spaanse alliantie). Het thema heet: “Op weg naar huis… Hoe reis je veilig?” 

Bij iedere dag horen een aantal dank- en gebedspunten. Voldoende dus om hier mee aan de slag te gaan, als gemeente, als kring, maar ook iedereen persoonlijk. Om een voorproefje te geven van de dagthema’s:
Dag 1: Van de varkensstal naar het huis van vader: het verhaal van iemand die verloren liep in het leven. Lukas 15:11-32)
Dag 2: Van de gevangenis naar de hemel: een apostel met ‘heimwee’. (Filippenzen 1:21-24)
Dag 3: Van de rand van de afgrond naar de armen van de herder: het verloren schaap. (Lukas 15:1-7)
Dag 4: Van rijkdom naar geluk: een belastingontvanger vindt de ware schat (Lukas 19:1-10)
Dag 5: Van de waterput naar de fontein: de ontdekking van de Samaritaanse vrouw (Johannes 4:1-26)
Dag 6: Van de vlucht naar de terugkeer: Jakob vindt zijn ware thuis (Genesis 32:22-32)
Dag 7: De les van de os en de ezel: zelfs dieren weten waar ze thuishoren (Jesaja 1:1-3)
Dag 8: Eindelijk thuis! (Openbaring 21:1-4)

De materialen staan online en kunnen vrij gedownload worden. Voor wie ze schriftelijk wil: ze zijn normaal gezien al naar alle gemeenten opgestuurd, maar u kan er ook extra bestellen op het mailadres: sAmen@EAVlaanderen.be

Voor alle leiders onder jullie (en dit mag je ruim opvatten!): de Gebedsweek wordt sinds vele jaren afgesloten met de provinciale Gebedsavonden voor leiders, op 20 januari, in de volgende plaatsen: Tienen, Roeselare, Wetteren en Brasschaat. Alle info kan je ook online vinden. Zeer aanbevolen!